Södertälje Jazz & Bluesförening

Bluespicknick i Nykvarn 13/8!

Tilting Sky

Sky High med Claes Yngström 13/8 Nykvarn

Nu är Bluespicknicken 4/6 på Torekällberget genomförd. Se bilder i flik på sidan.

Dags för en Bluespicknick i Nykvarns Folkets Park 13/8. Mycket Välkomna!

200 kr i inträde.  Medlemmar i Södertälje Jazz & Bluesförening har 50 kr rabatt.

4 bra band kommer och spelar för oss. Vi startar kvällen med Tilting Sky, där en av medlemmarna bor i Nykvarn och varit med och skrivit låtarna. De spelar en härlig bluesig soul. Efter dem tar Tove Gustavsson band över. Tove har skrivit många av låtarna de framför själv. Sedan är det dags för Erics Bluesband. Som är förstärkta med blås dessutom. Eric har även han gjort ett antal av låtarna de framför.

Kvällen avslutas med Sky High, de bildades för 44 år sen! I början spelade de mest Hendrix musik men på senare år mycket eget och med bluesen i botten.  Claes Yngström är motorn i bandet och behöver ingen större presentation. De har ett stort antal skivor gjorda under åren.

Det kommer att bli en otroligt härlig kväll.

Välkomna!!!!!!!!!!!!

För mer info om historik + foton från senaste + övriga evenemang, gå gärna in på flikarna på sidan.

Nu ännu mer viktigt att bli medlem! 🙂

Starta eller förnya ditt medlemskap.

Kostnaden är 200 kr/år.

Sätt in 200 kronor på plusgiro: 465322-6. Rabatt på alla inträden. Så det lönar sig. 😉

OBS

Glöm inte att ange namn och adress alternativt medlemsnummer (står på kortet).

Meddela gärna din mailadress också.

Vi jobbar tillsammans med ABF, Södertäljes och Nykvarns kommuner.  Stöd din lokala musikförening!  Tillsammans kan vi göra mycket för musikkulturen i trakten!